Ik vind mijn laadpunt(en) niet terug in EVA

We proberen je laadpunt altijd zo snel mogelijk na installatie of levering te configureren zodat het zichtbaar is in je EVA-portaal. Een vertraging is echter mogelijk als we wat achterlopen door veel installaties. Maak je geen zorgen! Dit heeft geen invloed op de registratie van je laadsessies naar onze backend.* Is je laadpunt twee weken na installatie of levering nog steeds niet in je EVA-portaal verschenen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

* Voor meer informatie over de zichtbaarheid van laadsessies, zie ‘Waarom kan ik mijn laadsessies niet zien in EVA?