Ik laad via mijn VME, welk tarief betaal ik voor het laden thuis?

Blink Charging voorziet de energie voor de laadpalen binnen jouw VME. Jij betaalt hiervoor via je laadpas. Voor elke laadsessie die je doet, wordt er een variabel tarief per kWh (kilowattuur) aangerekend. Dit tarief bestaat uit de gemiddelde elektriciteitsprijs van België, zoals deze door de CREG wordt gepubliceerd, plus een vaste service fee van 0,055€ incl. BTW voor VME Light en 0,175€ voor het VME Full Model.

Er zijn geen maandelijkse of jaarlijkse vaste kosten voor het beheer van uw laadpunt. Alle services zijn inbegrepen in het tarief. Heel gemakkelijk dus!

 

Let op! Wij passen steeds het tarief toe dat werd gepubliceerd met betrekking tot de maand, twee maanden vóór de laadperiode. Met andere woorden, voor de laadsessies van april, wordt het gemiddelde tarief van februari toegepast. Deze laadsessies worden gefactureerd in mei. We doen dit omdat de CREG geregeld met vertraging publiceert en we graag consistentie willen bieden.

Gebruik je een laadpas van een andere provider, is het mogelijk dat deze exta kosten in aanrekening brengt.

 

Hieronder vind je een tabel met de tarieven die we dit jaar hebben gehanteerd.

Laadperiode  VME Light   VME Full 
april 0,3715 0.4915
mei 0,3461 0,4661
juni 0,3438 0,4628
juli 0,3324 0,4524

All prijzen zijn incl. btw.

De publicaties van de CREG kun je hier vinden. De tabel ‘residentieel DC 8000kWh – digitale teller met EV’  wordt gebruikt als referentie te voor de laadtarieven.

Heeft dit antwoord u geholpen?