Hoe vul ik mijn rekeningnummer in?

Als jij recht hebt op reimbursement, hebben wij natuurlijk jouw rekeningnummer nodig om je te kunnen terugbetalen. Zorg er dus voor dat dit ingevuld staat in je EVA account wanneer je deze aanmaakt of voor het eerst inlogt. Je rekeningnummer invullen doe je als volgt:

• Log in op jouw EVA portal
  • Ga naar de ‘Administration’ tab
  • Selecteer ‘User’ in het linker menu
  • Klik op je naam in de lijst met users
  • Selecteer ‘Edit info’
  • Vul jouw rekening nummer in het ‘Bank Account IBAN’ veld
  • Selecteer ‘update’ en Voila!

Let op! we gebruiken jouw rekeningnummer enkel voor het terugbetalen van thuislaadsessies indien je daar recht op hebt, dit is geen betaalmethode voor (publieke) laadsessies.