Voor wie is dit platform?

Het EVA-platform is gebouwd voor alle klanten van Blink. EVA is een overzichtssysteem voor alle partijen die onze laadpalen en laadpassen willen gebruiken en/of beheren. Ons platform maakt ook de integratie mogelijk van laadpalen die door andere bedrijven worden geleverd of beheerd.  Je krijgt rechtstreeks toegang tot EVA of via je werkgever. Afhankelijk van je gebruikersrol heb je toegang tot gepersonaliseerde gegevens en instellingen. Blink-klanten kunnen in verschillende gebruikersrollen worden ingedeeld:

• Zakelijke klanten (Business Clients): alle organisaties en bedrijven met een of meer laadpalen en/of werknemers die laadpassen gebruiken, ongeacht de leverancier.
  • Werknemers (Employees): personen die laadpalen en/of laadpassen gebruiken. Hun account wordt beheerd door het bedrijf of de organisatie voor wie zij werken of door de leasemaatschappij.
  • Fleetmanagers (Fleet Managers): alle particuliere bedrijven die laadpalen en/of laadpassen beheren voor meerdere andere bedrijven of organisaties. Voorbeeld: een centrale dienst voor fleetmanagement in een holding van meerdere bedrijven.
  • Fleetmanagers (leasing) (Fleet Managers (leasing)): alle particuliere bedrijven die laadpalen en/of laadpassen beheren voor meerdere andere bedrijven of organisaties als een dienst. Voorbeeld: leasemaatschappijen voor voertuigen of overheidsinstanties.
  • Particuliere gebruikers (Private users): personen die laadpalen en/of laadpassen gebruiken. Hun account wordt door henzelf

Hier vind je meer informatie over de specifieke rechten van elke rol.