Toezicht op het verbruik van laadpassen

Dashboard

Het Dashboard is het scherm bij uitstek om snel het verbruik van je laadpark en laadpassen te controleren. Rechtsboven vind je een visualisatie van je elektriciteitsverbruik en gemiddelden.  Klik op de pictogrammen om gedetailleerde gegevens te bekijken.

Beheer > Laadhistoriek (Administration > Charging History)

Klik op het tabblad ‘Beheer’ (Administration) en daarna op ‘Laadhistoriek’ (Charging History) in de navigatiebalk links op het scherm.  Aan de bovenzijde van het scherm bevinden zich filters. Hiermee kun je de laadhistoriek van een bepaald token bekijken.