Het tabblad Aanvragen (Requests)

Het tabblad Aanvragen (Requests) gebruik je voor de communicatie met Blink. Hier kun je een of meer nieuwe laadpassen aanvragen en nieuwe ondersteuningsaanvragen indienen.

Een laadpas aanvragen:

1. Klik rechtsboven op de knop ‘Nieuwe aanvraag’ (New request).
  2. Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op ‘Nieuwe laadpas aanvragen’ (Request a charge card).
  3. Het platform zal het adres van je organisatie invullen. Je kunt dit wijzigen door het selectievakje ‘Standaardadres’ (Default address) uit te schakelen.
  4. Geef op hoeveel laadpassen je wilt bestellen.
  5. Klik tot slot op ‘Opslaan’ (Save).

Je kunt de status van je verzoek in het overzicht volgen.