Je laadverbruik controleren en beheren

Dashboard

Het dashboard is het scherm bij uitstek om snel het verbruik van je laadpark te controleren. Linksboven vind je een visualisatie van je elektriciteitsverbruik en gemiddelden.  Klik op de pictogrammen om gedetailleerde gegevens te bekijken.

Beheer > Laadpaal (Administration > Chargers)

Klik op het tabblad ‘Beheer’ (Administration) en daarna op ‘Laadpaal’ (Chargers) in de navigatiebalk links op het scherm.  Klik op de laadpaal waarover je meer wilt weten. Het overzicht dat verschijnt, bevat de laatste tien sessies van die laadpaal.

Beheer > Laadhistoriek (Administration > Charging History)

Klik op het tabblad ‘Beheer’ (Administration) en daarna op ‘Laadhistoriek’ (Charging History) in de navigatiebalk links op het scherm.

Aan de bovenzijde van het scherm bevinden zich filters. Hiermee kun je de laadhistoriek van een bepaald token (laadpaal) bekijken.