Een laadpas aanvragen

Als je een Blink-laadpas wilt aanvragen, voer je in het EVA-platform de volgende stappen uit:

1. Navigeer naar het tabblad ‘Beheer’ (Administration).
  2. Klik links in de navigatiebalk op ‘Aanvragen’ (Requests).
  3. Klik rechtsboven op de knop ‘Nieuwe aanvraag’ (New request).
  4. Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op ‘Nieuwe laadpas aanvragen’ (Request a charge card).
  5. Het platform zal het adres van je organisatie invullen. Je kunt dit wijzigen door het selectievakje ‘Standaardadres’ (Default address) uit te schakelen.
  6. Geef op hoeveel laadpassen je wilt bestellen.
  7. Klik tot slot op ‘Opslaan’ (Save).

Je kunt de status van je verzoek in het overzicht volgen.