Het tabblad Laadhistoriek (Charging History)

Dit tabblad biedt een gedetailleerd overzicht van je laadactiviteiten.

Met behulp van de velden naast het label ‘Laadhistoriek’ (Charging History) kun je het volgende:

• Filteren op een specifiek token. Een token is de ID van een laadpas. Je kunt een zoekterm invoeren door in het zoekveld te typen. Druk op ‘Enter’ of klik op het zandlopersymbool om je zoekopdracht te valideren.
  • Filteren op een specifieke periode. Klik op het kalendersymbool en kies de begin- en einddatum van de periode waarop je wilt filteren.
  • Filteren op een specifiek laadpunt. Je kunt een zoekterm invoeren door in het zoekveld te typen. Druk op ‘Enter’ of klik op het zandlopersymbool om je zoekopdracht te valideren.
  • Combineer deze filters om je zoekresultaten te verfijnen.

Klik op een resultaat om een pop-upvenster met de details van de laadsessie te openen.

Resultaten kun je als een CSV-bestand exporteren. CSV-bestanden kun je openen in Microsoft Excel of soortgelijke software voor gegevensbeheer.